I´m gonna pick up the pieces..

..And build a lego house... 
Fick Ed Sheerans "Lego house" i huvudet då jag bläddrade genom bilder och kom förbi denna:
Ibland kanske ett lego hus känns som det maffigaste man kan få ihop av de bitar man bygger med. plockar upp från marken. bit för bit. lämnar inte dem liggandes där utan lyfter upp dem och ger dem mening. ensamma har de ingen betydelse med tillsammans kan man bygga ihop ett helt hus, eller tillochmed ett stort legoslott. Döm aldrig de små bitarna för att de är små. småbitar gör stora ting i rätt sammanhang. små bitar som kan ta en plats som inget annat kan ta. 
Jag vill bygga mer än bara ett legohus av mitt liv. Men det måste börja i det lilla. Och det måste börja i att vi plockar upp. "Sometimes you just have to pick yourself up, and carry on".
Låt inte bitarna ligga i lådan och damma. plocka fram dem. Små bitar har stora potential!
Men ett lego hus är bara ett fjuttit legohus. lätt går det att riva sönder. det behövs inte mer än ett litet barn till det. Tack och lov att man kan bygga om och om och om igen. Ibland behöver man kanske börja från skratch, ibland bara från mellanvåningen. Kanske livet är ett enda byggande och huset blir aldrig färdigt? Men det viktiga är nog att vi inte låter det ligga. ger upp för att det kommer rivas ner igen. Nej, bygg vidare, Carry on. använd olika sorters bitar, stora, små, special lego och fast duplo om du så vill. alla bitar har plats. Lägg de små bitarna in i ett större sammanhang.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: lena

:)

2013-01-29 @ 22:02:46
Postat av: Lolli

fint där!

Svar: Taack för dina fina kommentarer Lolli! :)
Daniela Streng

2013-02-06 @ 10:55:05
URL: http://lolliiisliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0