En liten tillbakablick på April.

Några händelser från månaden som gått.
Har ätit gott, kaffat och blivit bjuden på fina middagar, Körhelg med gospelkungen Samuel Ljungblahd och konsert både i stadshuset och i J:stad, besökt hos lillebror, helger som kallats duga med inflyttningsfester, bruncher och fashionshow på Leipis och så vidare. Tack för denna månad, nu kör vi MAJ! Klada Vappen!!

SVAR PÅ FRÅGOR, DEL 1.

Tack för alla era intressanta frågor! Blir påmind om mycket som ja måste fundera på, så att jag kan ge er de svar ni förtjänar, hehe. 
 
VAD HAR DU FÖR INTRESSANTA SOMMARPLANER?
Jag kommer faktist vara fri och ledig denna sommar. tycker jag förtjänar det då jag jobbar fulltid nu hela våren.
Det kommer bli en hel del äventyr (större och mindre -avslöjar dem inte än), antagligen nå festivaler, midsommarfirande, mysiga villahelger, paddlingsutfärder, beachen och oändliga Volleymatcher, häng på uteserveringar, träffa människor, picknickar, glass, longboardande osv osv. Är inte värst bra på att planera långt på förhand, så jag tar sommaren lite som den kommer. Åh vad skönt det skall bli, så mycket att se framemot. Längta Längta! 
 
HAR DU PLANER PÅ ATT ÄTA PANCAKES MED DINA BRÖDER SNART?
Jaa, det har jag, alltid! Hoppas det blir av väldigt snart! 
 
VILKET KLÄDESPLAGG HAR DU HELST PÅ DIG? OCH VARFÖR?
Måste nog nästan säga tights och klänning. Det är något jag känner mig bekväm i i alla situationer. kan vara väldigt enkelt men samtidigt snyggt och stilrent. Sen har jag faktist altmer börjar gilla att använda jeans och byxor av alla dess slag.. Och mjukisbyxor förstås! (men det kan man väl inte svara hehe) 
 
 
 
 

One last glimpse of winter Vasa.


The small beautiful things in life.

Som vanligt samlas det på hög med bilder i telefonen. Så jag kan ju lika gärna dela med mig lite.
Små fina saker i vardagen som gör en lite extra glad. 
 
Som tex Batman tårta(!!!) och kaffe på jobbet.
spendera tid med broshan vid rinken (som blev alltför få gånger i år, winter, were did you go?) Och solskenet och   leksaksglasögon.
Mera solsken och kaffe med fna vänner. Och musiken förstås. 
Belgienvän hemma på besök, tjejsleepover, actionfilm, mycket mys och mat mat mat. 
och favoritstaden, alla människorna i den, fina ljusa vårkvällar och hopp!
 
H   A   P   P   I   N   E   S   S .
 

F R Å G A !

Eftersom jag tydligen inte har alltför mycket extra tid och ge er allt det jag skulle vilja, så kör jag nu på något jag inte gjort förut.
E n   f r å g e s t u n d .
Nu har du chansen att ställa frågor till mig, om i princip vad som helst, mellan himmel och jord.
What are you wating for? Don´t be shy! :)
 
F R Å G A ,  F R Å G A ,  F R Å G A ! så skall jag svara på era frågor så fort jag har tid! 
 
Tack för att ni är så fina och vill följa mitt blogg-liv! 

S T I L L A L I V E

Hej hopp. Här snurrar vardagen på, och oh, I like it. Ni får ursäkta min blogg-tröghet. Bloggandet känns inte som det jag prioriterar främst just nu, i´m sorry. Jag skall bättra mig, uppdatera om påsken och annat trevligt, som ni inte vill missa ;) 
Blir så varm i hjärtat av att se hur ni kikar in hit vareviga dag, och fortsätter göra det trots denna torka. Så stort tack skall ni ha för det! 
 
Njut av dessa underbart fina vårdagar. Nog har vi det ju bra här i Vasa, värmande sol varje dag! Börjar längta till vårjackorna, kvittrande fåglar, uteserveringar och beeeachen. mmmm! 
 

RSS 2.0