På fredag smäller det.

The UPRISING goes SUPERHERO. Fredag klockan 19.00. start med förfest, gott att äta och mingel, och sen kör vi igång med tävlingar och galenheter som ni inte visste fanns. Nu har du chansen att klä dig som din dröm-superhjälte. Låt fantasin flöda, mantlar, super-pänts, ögonbindlar...etc. Hoppas vi ses där!

Om helgen.

Jo ni, vilken skön helg! Som jag redan sa var fredagkväll -JamesBond kväll. Lördagen var ljuvligt solig, njöt av ljusa dagen, och drog på fest till stan till kvällen. skön kväll med goda vänner. Bästa var att Jossan var hemma från sin interrail igen, och jag fick äntligen träffa henne! Sen har klockan dragits tillbaka en timme. Snön har förvandlat världen till "Hej vita vintervärld". Och idag har jag varit en god medborgare och röstat i valet, njutit av ännu en vacker dag, blivit intervjuad för en tidning, varit i kyrkan och pumpat upp julstämmningen med litervis av glögg och stämmsång. Mysigt så!

S&A´s wedding.

Några bilder från vackra Sandra & Ashoks bröllop i Augusti.

SKYFALL

Igår blev det en impulskväll på bion, tillsammans med Bond och alla andra. Vilken bra film!

Torsdag 25 Oktober

älskar Vasa!

Sleeping at last

lyssnar på ljuv musik. tiden bara rinner iväg. solen går upp och den går ner. onsdagen som bara gick sin väg, och jag hann inte med. en inre stress över att ha för mycket tid samtidigt som den inte alls räcker till. och allt det ogjorda. en djup suck. Vissa nätter har min hjärna en tendens att gå igenom stora delar av mitt liv på en och samma gång. Just då när man bara vill sova, blir man återigen påmind om allt det man borde, det man vill, och funderingarna som aldrig tyks leda någon vart.

Sommarminnen.


Stockholm.


Love is in the air.

Vackra Marie-Louise & Oskar.

Helgen.

Som jag redan sa, fullspäckad fantastisk helg.
Lördagsbrunch, Magnus Persson på besök, bra musik, vänner och kyrkan...
 
Idag har det varit så otrooligt skönt höstväder. kan inte annat än bli på gott humör då solen skiner!
 
 

weekend

Slänger bara in ett kort inlägg. Det händer i kyrkan hela helgen -Magnus Persson på besök. Jag säger bara, Missa inte! Bättre talare vet jag inte om jag hört. Igår var det Uprising som gällde. Imorse brunchade vi med tjejerna. Åh -om det är nåt som gör mig glad så är det en fin brunch med goda vänner, konstaterade jag idag! Sen har jag haft förmånen att lyssna till Magnus igen hela eftermiddagen, och nu är jag hem en snabb sväng. Skall iväg på ett litet foto-uppdrag och sedan tillbaka till kyrkan. Vääldigt bra så! Hoppas ni har en skön helg. Och om du inte har nåt annat eller Har ngt annat ikväll -tycker jag du skall komma till Sion nittonnollnoll. Hoppas vi ses! :)

Hillsong Conference Europe 2012

 
Hillsong Conference är en festival som Hillsongchurch ordnar runt om i världen, förra veckan var den i Stockholm och jag fick chansen att tillsammans med tusentals andra delta.
Fick lyssna till duktiga och otroligt inspirerade talare som bl.a Brian & Bobbie Houston, Christine Caine, Phil Dooley, Carl Lentz och Joel A´bell...Lovsjunga och lyssna till sån otroligt proffsig musik ledd av bl.a Joel Houston.. Musiken är något som verkligen berör mig.
En sån otroligt satsad konferens med det ena breath-taking introt efter det andra!
Och alla öppna människor, en sån häärlig stämning och människor från hela världen som samlas för att man tror på en samma Gud.
En vecka då man fått ta emot och upplevt så mycket. Insett så mycket -om ens eget liv och vad vi är här för.
 
"All my hope is in You, All my strength is in You
With every breath, My soul will rest in You"
 
 

Vasa-Åbo-Sthlm-Åbo-Vasa

 
Som sagt. Hade en fantastisk vecka på resande fot och i Stockholm förra veckan. Börjar med att dela lite bilder från allt resande.
Roadtrippandet ner från Vasa till Åbo. Vilsekörningar, omkörningar, sköna pauser, fest, musik och tjejigt i bilen.
Karaoke, finnar, fest och korta nätter på WikingLine.
HillsongConference Europe i Stockholm (mera bilder och sånt om det kommer senare!!)
Tunnelbana, pendeltåg och långa promenader.
Party all night long på båten, och kort natt..
Morgonsolen, trötta resenärer, hungriga magar, frukost på Neste någonstans, cornestone och deep-stuff i bilen hela vägen hem.

Och förstås dessa underbara vänner till medresenärer. kan inte bli bättre än så. Så som vi har skrattat och haft roligt, craazypeople! ♥
 

Tuesday morning

...Och vaknar upp till doften av nybakade semlor. lovely morning!

Welcome Home.

Hemma igen. Och oj vilken vecka. Jag lovar er, jag har haft det bra, och skall nog berätta.
Nu är jag bara trött. efter typ två timmars sömn på båten och 5 timmar körning från Åbo-Vasa. Gick förvånansvärt bra att köra så länge i sträck. bästa bilturen på länge. Jag orkade så bra, tackvare kaffe, mina underbara med-resenärer och våra fina diskussioner.
 
Nu vill jag nog bara njuta av en hemmakväll. lyssna på cornerstone -christ alone, och läsa igenom alla mina anteckningar.
Och en film skall jag nog ännu se ikväll.
Åh vad skönt. jag är så glad.
 
"Our lives are not small. We´re just living them in a small way"

Sverige & HillsongConference

Så bar det iväg.
Börjar med roadtrip ner till Åbo, sen nattbåten över till Sthlm.
Jag som (tro det eller ej) inte satt min fot i riktiga sverige -på jag vet inte huur länge, är som ett barn påjulafton just nu.
Med värsta bästa partygänget skall vi alltså tillbringa hela denna vecka i Stockholm. Och HillsongConference 12 -är något jag ser så otroligt mycket framemot.
Dethär skall bli såå kul!
 
Vi hörs senare kära vänner! ♥

Nytt i garderoben

Fyndade några riktigt fina höstplagg. mycket stickat, mysigt och fint.

Måndag 8.10.12

Dagens:
-steg upp onormalt tidigt för att vara "lediga Daniela"
-kände för lite förändring hösten till ära, och färgade håret
-satt på bankmöte på Aktiabank i smedsby (random)
-fyndade
-drack kaffe på Finess
-köpte bananer och äppel
-gick i regnet (utan paraply)
-kavlade upp ärmarna och fixade bilgrejer med mamma. Huga!
-försökte packa
-kollade Knight and Day med mami&papi, och Choko-mangos!
-andades in mörk kvälls-luft med Ella och Skrållan, och lyssnade på muu-ande i skogen
 
-förhoppningsvis fått klart packat...
 
 

Köttbullar och bugg.

I lördags var det festmiddag hos Benjamin. fick njuta av otroligt god mat och gott sällskap. Alltid lika lyckade timmar med dessa underbara vänner!
 
På kvällen drog vi tjejer på dansskorna och gjorde något vi aldrig gjort förrut. Tillbringade kvällen i Kvevlax UFlokal och dansade mogendans med alla äldre par, kvällen låång. Vet inte när sist jag dansat i så många timmar. Foxtrott, bugg och chottis. Sån feelis!

Höst trädgården och vindruvorna.

Börjar vara slutet på säsongen i trädgården nu. Plockat vindruvsskörden. Syltat, saftat och fryst ner det mesta av trädgårdens bär, frukter och grönsaker. (Tack till mamma som förser oss med fräsch saft och sylt, året om!)

I will se the light

"So give me hope in the darkness that I will see the light
Cause oh that gave me such a fright
But I will hold on as long as you like
Just promise me that we'll be alright"
 
Mumford & Sons -Ghost that we knew

Hellou Helsinki!

Home sweet home, efter en bra start på veckan. Har besökt Helsingfors i dagarna tre.
 
Älskar att åka tåg, sitta för mig själv, lyssna, tänka, titta och sånt. Överromantiserar alltid tåg-fenomenet, tills jag påmnins om att jag nästan alltid börjar må dåligt då jag åker tåg. Men JA, jag tycker om det endå!
 
Har fått bo i Nicolina och Sofies fiina lägenhet. och har mer en förr känt mig som hemma i H:fors. Då man är fri, inte är bunden till något speciellt program och inte heller vara tursit. Skönt också att ha 5 minuters gång-avstånd in till centrum.
 
Så-å, har fått tillbringa mycket tid med den förstnämda tjejen, gjort lite fotoprojekt, ätit och kaffat (älskar att det finns så otroligt mycket fina och mysiga kafee´r i Hesa), filmmysit, fjollat och på, besökt Jakob på café Skanno, inspirerat varandra, promenerat och bara haft det skönt!
Hann också med ett besök till Munksnäs, fick träffa favorit Ellen, lagade mat, drömde om framtiden, lekte med hyresgästen"skölpaddan" och åkte spårvagn.
 
Jepp, skönt att komma iväg lite ibland. se lite annat och känna på storstadslivet.
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! :)
 

skatterna i skogen

Njuter verkligen av skogen, och allt vad den ger!
Lördag var en lyckad dag för trattkantarell-jägarna. Det gäller att ha sina hemliga svampställen i skogen.

RSS 2.0