And before you even know it, it´s over

Funna telefonbilder del 2.
SKÖN SOMMAR! dagen-efterbröllopstårta på beachen, Konstens natt, min stora kärlek; Fazerina, mami&papis silverbröllopsdag och indisk mat, jammande & hittlåtar och breakfast@1h+k, och lite sånt.
 
 
 
 
 

de borttappade telefonbilderna

 
en snutt ur min vår/sommar som inte publicerats tidigare. nu är bilderna från det förflutna och i framtiden, funna.
Bl.a en hel säsong på Blomtorget-i väder och vind, landsvägskörning, inför-bröllops-keikka övande och jam, mys med favorithunden och hajkande ...Fortsättning följer!

Up to the sky

 
Tisdag och onsdag har gått. Vi har varit värsta filmcrewet med Edit&co, med kameran i högsta hugg. Och så har jag sovit i vöråstan och haft feest med Josefine. 
 
 
 
 

27.08.12

Tänk att lilla jag får vara en liten liten del av något så stort, men endå betyda något. Tänk att det inte beror på vad jag gör, utan helt och hållet på vem jag är, Att jag är. att jag inte behöver vara något annat. bara vara den jag är. och det räcker. Tänk att jag får betyda något i det stora hela. som en liten pusselbit i ett miljard-bitars pussel. En pussel bit som ingen annan kan ersätta. en alldeles speciell DanielaLindaHelenaStreng pusselbit. en plats som ingen annan kan ta.
Tänk att jag aldrig behöver vara ensam. We´re all in this together liksom. (utan att få HighSchoolMusical-låten på hjärnan. too late, already there...) Att jag inte behöver kunna allt och vara duktig på allt. för vi gör dethär tillsammans. allt gör vi tillsammans. alla sin egen bit. vi hjälper varandra, ingen skall behöva gå ensam. Att jag får betyda något med det jag är bra på, medan du får betyda med det du kan. 
 
summasumarum.
Jag har haft en bra dag. lunchat med min andra hälft, smyg shoppat, inspirerats, peppats, filmat ute i regnet, ätit daniela-kex och kollat p.s I love you. 
 

Lördagkväll

Villaavslutningskvällen blev en väldigt skön kväll. Spenderades med dessa fyra tjejer, på cykel, på picnick, bland raketer, i skogen och avslutades med filmmys. Bra så bra så!

Happy Villaavslutning!

Förra året firades helgen på vassor. Detta år blir det en lite mindre, möjligen lugnare version. Drar iväg mot stan och skall sen på äventyr ut nånstans i det fria. Skall bli en skön kväll med bara girlsen.
Hoppas ni alla får en riktigt bra villaavslutning! 

You're what I need and I need to be, Right by Your side ‘cause I cannot hide

Med denna bild(stulen av Ella) önskar jag er en skön helg! 
Har fått tillbringa fredagkvällen tillsammans med hela familjen, övat låtar, ätit gott gott och spelat spel. Nu blir det film, och nu njuter jag av en lugn hemmakväll.

sneakpeak

Fotade ju Sandra&Ashoks vigsel här tidigare i augusti. Och nu har jag äntligen redigerat bilderna klart. 
Alltid utmanande att få lite foto-jobb, så man tvingas skärpa till sig lite. 
Det var ett fint bröllop det, den fjärde augusti.
Man (åtminstone jag) blir ju alltid smått bröllops-kär då ämnet "bröllop" kommer upp. vackra saker!

Eleonore.

 

End of something. A start of something new.

 
Igår hade vi måndagsfest, Välkomnade Ben från Australien och picnickade. 
Idag har vi varit på lite roadtrip och paddlat och lekt äkta finnar i bastun i Fäboda. 
Vädligt bra början på denna vecka! 

Avsked och reunion.

En ny vecka är här, jag har dragit på mig en förkylning och har en fin helg bakom mig. Har hunnit Hejdå-festat Nanna och Jonathan. Och spenderat en sista kväll med Ellenmodellen som åker till Aus. Kvar lämnar alla fina minnen av det man gjort tillsammans i sommar! 
Lördagen var dagen då jag och Ella härjade i skogen och låssades vara professionella loangbordare inne i stan. Och senare samlades vi med f.d 3CM för klassreunion natten lång. Kan bara säga att jag är så glad för att fått gå i samma klass som alla dessa legendariska människor! 
 
Bilden stulen av Ellen Kackur.

i skogen.

 

Torsdagkväll.

Lena, Lolli, Vasa hamn och solnedgången ♥ Vad är nu bättre torsdagkväll än det! 

Brygghäng och picknicklunch

Har haft en sån otroligt skön start på veckan. Livet är en enda stor fest! 
Har frukostat på Cafe´de Paris och 1h+k, suttit och dinglat med benen vid bryggorna, partayat med brudarna, ätit salladslunch ute på gräset och träffat mycket nytt folk. Njuter till max!

SUNSET

Satt nere vid Strampen här om kvällen. måndagkväll var det visst. dendär dagen då jag var så inspirerad och jag fick spendera kvällen njutandes av en god kyckling-getost-smörgås, och glassen serverad till ett bröllops-intåg av servitrisen. Jag bara älskar solnedgångar. Rosa, röd, orange, gul himmel, och allt är bara så magiskt.

Söndag 12.8

Som sagt, ett väldigt lyckat Garden Party i Sion i söndags. Solen sken, maten var god, en massa fina människor och spelningen gick bra!  Tack till alla som var offrade sin dag för att göra festen till den bästa, och till alla er som kom och Gjorde festen!
Ibland är bara söndagarna sådär extra bra!

Neonsystrarna och nya äventyr.

Har som deal att göra något nytt varje dag. Idag var den grejen att starta en modeblogg.
Jag vet inte när sist jag haft en sån inspirerande dag. flippad dag. 
Har hängt med Nicolina hela dagen. fotat och fått startat bloggen. en bit på vägen, men nånstans måste man börja. Dethär skall bli väldigt spännande! Hoppas du vill följa med också där! 
 
Ni hittar oss HÄR!

Summer is back

Det är som att det sprudlar inom mig. av att bara se solen, och känna värmen. Ibland är det bara så tydligt hur det positiva vinner över allt som vill komma upp och förstöra. "Jag drar mig drar mig ner, men jag bygger bygger upp"

Har tagit farväl (ouffhp vad jobbigt det låter) av bl.a min lillebror som åkt iväg med flyttlasset norrut. flyttat påriktigt nu.
Och själv har jag prislapparna färdigt och skall åka iväg och sälja bort lite gamla kläder på Fyndis Lopptorget i Smedsby. Hopi Hopi, dit och fynda nu! :)

Vasa By Night.


GARDEN PARTY

Vi tror på bra väder imorgonkväll, för då kör vi Garden Party utanför Sion, på Skeppsgatan. Med start kl.18.00
Det blir gott sommarkäk, skön stämmning och musikunderhållning av bl.a mig, Ella och Benjamin, och Josefine. 
Efteråt höjer vi musiken lite och kör fest och grill kvällen lång. 
Jag tror det kommer bli en toppen kväll. Hoppas vi ses där! 

Fridaynight

Skön kväll ute i Kronvik igår.
 
Ibland är det alldra bästa att bara få chilla en hel kväll, och bara vara med sina fina vänner.
Sommaren kommer fortfarande och ger oss några extrafina-Stillfeellikesummer-stunder!

att skriva fina rader.

Jag skall erkänna, att jag funderar från och till, nästan varje dag, vad jag riktigt skall skriva på min blogg. Vad är överhuvudtaget intressant för er att läsa och vad vill jag ens att ni skall få veta? skriver jag egentligen bara för min egen skull eller skriver jag för er? 
Om ni undrar varför jag skriver så korta rader, så är det nog därför. 
 
Jag kan välja att skriva väldigt personligt, allt jag funderar på, vad som händer i mitt liv och så vidare, eller så kan jag helt enkelt välja att bara visa lite fina bilder och skriva lite kort, så ni nu inte tror att jag tappat skrivförmågan helt. För jag tycker verkligen om att skriva. Ibland behöver man bara få skriva av sig. Är glad att jag äntligen inhandlat en ny dagbok så jag nu får börja lägga ner mina tankar på papper, påriktigt. 
 
Så.. Jag ville iallafall berätta att det var Konstens natt igår. Och att jag hade en väldigt bra kväll. Finns så mycket fina människor i vår lilla stad Vasa så det inte är klokt! Fick även höra på en hel del band, se roliga grejjer, dansa och sånt som hör en konst-natt till. Men det alldra bästa är nog människorna. vimmlet. och att få träffa så många vänner och bekanta. 
 

ONSDAG.

Vaknade upp hos Nicolinas igår. En episk kväll och lång natt låg bakom. Totalt random och så otroligt kul!
Gick över till andra sidan gatan på pancakes-lyx-frukost med killarna. 
Trött som jag var efter den alltförkorta natten, åkte jag och mina två bröder på lite roadtrip upp till Jeppis. Kollade in Jonathans nya lägenhet (Grymt fin!!), gjorde lite ärenden, gick på loppis och åt en första "smörgås-måltid" i den nya lägenheten. For sedan via Fäboda en sväng. fick träffa fammo och faffa, äta gott, och träffa vår nya småkusin. 
Passligt "Hipster"-dag med mina favorit bröder! En massa heavymetal(?), en bro som rasat, en massa choko, och Missionimpossible-"Ghost protocol" som avslutning på dagen.
 
Ikväll är det Konstens natt. Ooh skall bli så roligt! Kanske vi ses ikväll! 

en måndag i Söderudden.

 
For på lite roadtrip med Fia och Julia i måndags. Söderudden och Jossans jobb, Café Compass var målet. Skönt väder, good mat och trevligt sällskap. och blåbär. och underbara skärgården. 

Bolt och gräddtårtskrig.

Söndagarna lyckas alltid vara så sköna. Frukost med sällskapsspel. Jan Ali på lunch, och glaaass! Fina människor i kyrkan, volley, dagenefterbröllopstårta på paradisebeach -som resulterade i galet gräddkrig! Chill uppe hos benjamin, och hem i rätt tid för att hinna se OS Finalen i 100m.
Vilken rysare! Dessa sporter får mig verkligen på heeelspänn och jag är totalfascinerad! Sekunderna då 9 av världens snabbaste män tävlar om vem som är den snabbaste av de snabbaste. Oooch Usain Bolt gjorde det igen! 9.63 och nytt Olympiskt rekord. Viilken legend!!
 
 

5.8.12

Söndagsmorgon. Fint bröllop igår. Fin låt: Bon Iver-I can´t make you love me.

To-do-list.

Mysigt ibland då regnet sätter stopp för ens "planer", så man med gott samvete kan sitta inne och mysa.
Jonathan har varit mitt trogna sällskap, och vi är effektiva och får kryssa av en massa saker på vår "To-do"-list.
 
 

Första Augusti.

PANG! -Och så var vi mittiallt inne i augusti månad. Och sommaren som just bara börjat!
Jag har slutat jobbet och njuter nu av semestern, hemma i kvevlax och myser, spelar volley på paradise beach, fyndar på loppis, äter glass och träffar nya människor.

RSS 2.0