You make all things new.

Grått januari-slask-väder.
När man njuter extra mycket av att dricka te med fina människor, få besök, lyssna på musik som ger evigt hopp, och dansa. 
Som en man en gång sade:
"It´s not what you look at - it´s what you see". 
 
Och så har jag äntligen uppgraderat mig på kamerafronten. Hello 7D! 
 
 

By the fireplace.

 

Always enough.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om några juldagar.

Här är några glimtar från juldagarna, som vi tillsammans med familjen och mommo & moffa  tillbringade ute på Houtskär, Åbolandsskärgård. 
 

Take me to the woods.

 

Det var en gång 2014

J  A  N  U  A  R  I
Förväntansfull och totalt ovetandes om vad 2014 skulle ge flyttade vi in på Kyrkoesplanaden(med tjuvstart i december) Njöt av att få bo med bästa vännen i en ljus, stor lägenhet i stan med nära till allt och ett stort vardagsrum att dansa i. Hade goodbyefester och brunchar och började något jag länge velat göra -träna boxning.
 
 
F  E  B  R  U  A  R  I
I Februari firade vi sportlov med hela familjen, besökte fina människor i Jeppis och fick vara med på Sions cd-projekt och två helger i studion.  
 
 
M  A  R  S
I Mars började våren komma till stan. Skrinnade innan isarna smalt och hade finbesök från Göteborg. Förberedelserna inför EC14 i full gång. Och så firade vi lite pampas.
 
A  P  R  I  L
I April var jag extra svag för svartvita mönster (vilket jag fortfarande är), njöt av att se fröna växa i köksfönstret, hade fint Belgienbesök, hade en lyckad påskfestival(EC14!), firade pappa som fyllde 50år, och firade vappen i våra lila halare.
 
 
M  A  J
I maj köpte vi balkongmöbler, inledde balkongsäsongen med många fina stunder och människor, studerade flitigt innan jag fick ta sommarlov - därmed första universitetsåret avklarat!, picknickade och skrev "To-do" lista för sommaren(som btw blev uppfylld till varje punkt!!), firade en massa fina studenter, gick på begravning, sprang Värijuoksu/Colourrun och kollade hockey VM.  Inledde beachvolleysäsongen och planerade barnläger.
 
 
J  U  N  I
Jobbade största delen av Juni som lägerchef på Vassor lägergård och härjade med barnen(och hjälpledarna),  klättrade på tak, hade Göteborgbesök igen, fick hem afrika-vännerna, firade kallaste midsommaren någonsin - men en bra sådan, besökte sommarstaden Ekenäs - sjöng, träffade människor och sprang barfota genom staden på natten. Sommaren började bra!
 
 
J  U  L  I
I juli tillbringade jag mycket tid i Fäboda,Jakobstad, kollade Kaj i Åminne och fotbolls VM. Njöt av varma dagar, spelade beachvolley, spontanbesökte fina Bromarv och Helsingfors, levde mera Fäboda liv med tjejerna, gick på Jeppisdagarna och lyssnade på Daniel Adams Ray på AE. 
 
 
 
A  U  G  U  S  T  I
I Augusti var jag ännu mera i Fäboda - med familjen, med Jossan och ensam. Har mer än nånsin förr njutit av ensamtid och att vara med Gud hela tiden. Var ut på kajakäventyr, fick hem Ronja från Paris, hade mysiga villahelger,  njöt av kvällar på Laituri, hade möhippa för Nanna dagen då Vasa fick uppleva tidernas värsta storm. Firade och fotade Nanna&Jonathans bröllop och hade avskedsfest för Jossan. Firade villaavslutning med kräftskiva och jobbade i en liten byskola. 
 
 
 
S  E  P  T  E  M  B  E  R
I september var det mammas tur att fylla femtio. Firade med mysig gårdsfest och åkte över till Umeå.
Började studierna igen, firade min 22årsdag med fina människor och var på paddlingsäventyr från PF. Plockade svamp i mängder, njöt av hösten och hade några keikkor. 
 
 
 
O  K  T  O  B  E  R
I och med oktober kom mörkare tider och så lärde jag känna mig själv bättre. Vi brunchade en hel del, tränade innebandy, testade på segling, fotade höstlöv, hade en grym ungdomsweekend på Vassor och roadtrippade till både Seinäjoki och fina Borgå.
 
 
N  O  V  E  M  B  E  R
Fick inspirationsanfall och ville bara sitta inne och vara kreativ - rita, måla, sjunga, skriva... Var till Jeppis några varv - lyssnade på Jonathans bandkurs och firade hans födelsedag. Hade en grym lovsångskväll i Sion, lyssnade jag på Veronica Maggio som kom till stan och gjorde min första (fält) praktik.
 
 
 
D  E  C  E  M  B  E  R
Praktiken fortsatte in i December. Pysslade adventskalender, pumpade upp julfeelisen, drack mycket glögg, njöt av allt det vackra. Jobbade för fullt med grupparbeten och deadlines, bandade in några låtar med bröderna och ordnade Uprising Christmas och gick på GodjulVasa konsert. Tjuvstartade julen med många middagar med vänner och familj. Firade sedan juldagarna i underbara Houtskär, Åboland och nyåret med finaste vänner. 
 
 
Jag är så glad över att jag varje år kan se tillbaka och fascineras över hur bra året blivit. Inget år är det andra likt, för de kan vara så otroligt olika och innehålla saker och upplevelser som är bra på så olika sätt. 2014 var ett år som jag inte vågat hoppats på att skulle bli det det blev, samtidigt som livet har sina motgångar. 
 
Jag ser på 2015 full av hopp och spänning. Yay, dethär kommer att bli bra! 
2015 - WE´RE READY!
 
 

RSS 2.0