18

Och Stort Grattis till fina Emelie som fyller myndig idag! Hoppas din kväll blir bäst! :)

Glada Vappen!!

Bilderna får beskriva dagen såhär långt!

Vappenfest i skolan

Uur söta barn som spela sommarvisa på gitarr!


Katten dansade till Renates pianospel, underbart!


Bubb, Jenna och Jag framförde Dear mr. President


Cheerliding


Och så sjöng vi med gymnasie kören!



I abi-hörnan var musiken på full volym och  Feelisen var på TOPP inför Vappen!!

Ulla kom med och rockade loss!


Hoppas ni alla får en toppen kväll!!

46

Och Stort GRATTIS till Pappa som fyller år idag! Hipp Hipp Hurraa för dj idag!! :)

Gray Thursday

Det är grått och har så gått som regnat hela dagen...
Min dag började med morgonföreställning på mitt "andra hem" teatern. Det var ett par dagar sedan vi hade föreställning senast, så det var roligt att se alla igen! Och föreställningen gick ju som den gick.. hehe. lite små tabbar av oss alla, men roligt som vanligt ändå :)
Var sedan på en snabb soundcheck till festsalen och tillbaka till skolan..->körövning och musiktimme, där vi körde med TJEJBAND, haha, rikti kul!


Vanliga bestyr före föreställning.
Här ser ni en liten del av vår hemtrevliga loge!

Old pictures

Oj, ja har visst lite bildbrist, Eller så råkar ja vara på fel dator där det inte finns nå bilder. Så då började jag kolla igenom Gamla bilder på datorn,OBS GAMLA! å de va ju lite roligt hihi :)

Dagen har varit bra! ganska skön. hade matte, håltimme med mli å mimmi, modda, å sen övade vi me bubb å jenna inför fredagens Vårfest där vi ska spela en låt, Spännande...!!
Efter övandet for jag och fyndade på loppis, och Fyndade var rätt ord! Sedan hem och laga mat, Eggfriedrice(skriver man det så?) och en good sallad, (tycker jag iaf! :)

Efter bara en snabb sväng hem, vilket har bestått av läxor å inte så mycket annat... Drar ja iväg till stan å joinar fotisspelandet, ska bli kul!

Kram Daniela!

Kamelridning i Egypten en solig aprildag för x-antal år sedan! :)

Morning Morning!

Å plötsligt inser ja att ja faktist har det ganska lyx! börjar 09.45 eller senare 4 av 5 dagar denna vecka!
Skall snart springa iväg till bussen, Å solen skiner och det gör mig på gott humör, Hoppas på en bra dag ida! :)

Ja, men nu måst ja springa. Ha en fin dag allihopa! :)
sitter på maccen å har tyvärr inga bilder här (hinner inte söka..)

snö, sång och Du

Jaha, å dethär va då Danielas fina bloggande.. höhhö! har inte så stor inspiration, men sku just därför behöva lite förslag av Er va Ni sku vila att ja skriver om?? för annars fortsätter ja väl antagligen bara med mitt vanliga, "gjort idag", vilket åxå kan vara helt intressant ibland. Men de är ju faktist Ni som skall läsa bloggen och inte jag, så.. :)

Och så SNÖADE det idag, som ni alla säkert har märkt. Och vad jag hört av mina kära skolkompisar har ja inte hört ett enda positivt ord om denna vita massa idag, så jag vill bara säga Farväl snö! -du passar inte in i slutet av April, och inte på Första Maj!! men nu skiner solen och allt tyks bli som de skall vara denna tid på året :)
Själv njuter ja av att ha en ledig kväll, drar väl antagligen ut mig på en länk senare.
Skoldagen var som vanligt... Och kören som skall till Åland (dit jag inte räknas :( ) sjöng Anthem så ja fick gåshud! Och så fick ja ett trevligt snack med Nora efteråt! :)


nannanaana

Sitter och försöker läsa på alla hundratals(?) arter som vi har prov på i biggan imårån! och som ja lyckades få framflyttat 3 dagar bara på min begäran, hihi.
hundloka,rölleka,vikare, björkna, gers... om dessa bara sku kunna fastna inne i mitt huvud!!
Och om man inte orkar plugga  kan man ju alttid hitta på nåt annat, som ja tydligen alttid också lyckas med...


Hmm , ibland går ens prestationer bättre än andra gånger. idag kändes det inte så.. Man vill ju liksom lyckas med det man gör, men det är väl bara att acceptera. ja kan inte vara bättre än vad jag är! man tappar liksom inspirationen.Men försök tänka positivt, du är bra precis som du är! fast man i mitt fall kan jobba och öva på vissa saker :)

Godmorgon-musik å solen skiner!



Gomårån! Det är så skönt att få sova länge på måndagar. Vissa börjar ju först kl. 1 ;) men på grund av den dåliga busstrafiken från kvevlax måst ja börja laga mig iväg redan.
Har skola idag till kl. 6 med min fina musikklass, nu ska de övas övas låtar!

Ha en fin dag!

..

Inne från en skön länk i kvällssolen! nu blir de varma semlor och film! ha en bra kväll :)

Your love is a song



Har haft en riktigt skön dag ida! sov länge på morgonen och gjorde undan läxorna till månda. Sen va ja å tog ut min mopo, vet int va ja ska göra av den i vår i väntan på att få börja köra med fyrhjuliga fordon. kanske ja säljer den om det finns nån intresserad?  Sen högg ja ved tills ja var svettig å armarna värkte.  Nu sitter ja och funderar på allt möjlit.. slapp inte till stan som jag hoppats på... Och så har jag mitt vanliga problem, att bestämma mig. Ja behöver en låt till spelkurs 4, å ja vet inte vilken jag skall välja( är lite försenad..) har hittils 5 alternativ , hjälp mej!

Vår!





Ja ska börja hela mitt bloggande med att gratulera min fina vän Ronja som fyller ida, fast du kanske int läser dethär, men hoppas du iaf får en underbar dag! tycker så om dj <3    
Och för att de är så fint väder ute, våren är här!  Hoppas ni alla haft en fin dag å hittar på nåt roligt ikväll! :)

Ojdå...

Och så var ja här som så många andra. Detta får bli ett prov.. hade nog inte alls planerat. Och har tydligen samma problem som de flesta andra i början, How to do this? nå de ska väl lösa sig...
Välkommen till Danielas Blogg iallafall! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0