Joy to the world.

Onsdag och minusgraderna anlände. Satte mig på en iskall sits, cyklade så hårt jag kunde för att få upp värmen. beundrade vintervasa som i en film. gjorde ett besök till ladyline. kollade på barnkläder i hm. planerade tidernas bästa julfest. sjöng carols i hissen som pipade av övervikt. åt chokobananer och gjorde figurer av foliepapper. läste bibeln och diskuterade tills tiden tog slut. sprang allt vi kunde för att hinna i tid. kollade då de söta bondeparen fann varandra. och körde den ny byggda vägen hem. Tack för idag! pussgodnatt.

28-11-12

 

24-11-12

Det är helg, äntligen helg.
Igår fick jag väckas upp av samtal om jobb. Inte på mitt bästa humör då man är yrvaken, men vill så gärna jobba, men vill sova ännu några timmar till, men vet att man behövs, men måst ändå inte säga Ja... Jag gjorde mig klar på rekordtid och for iväg. och bra blev det!
Sen har vi haft Fblsamling, käkat pizza, hängt i vöråstan och varit och sett Twilight på bio. Och ja, den var riktigt bra!

Nu har jag hunnit vakna för dagen, satt på inspirerande musik och skall tillsammans med den försöka vara lite kreativ idag.

Skön helg på er kära vänner!

Inspiration

 
Sjukt bra låt, sjukt bra arrangeman. Ger verkligen inspiration.

Förra lördagen.


Jo hej, lördagkvällen (jag vet, inte aktuellt längre) var ju som sagt trerättersmiddag och fint sällskap.
 

JULÖPPNING I VASA

I söndags var det Julöppning. Har oftast varit störd på att den kommer så fort, och drar med sig stressen om julklappsköp och hela faderullan. Men iår var det på nåt vis annarorlunda. Kanske det kan ha att göra med att jag missa alla finska julförberedelser förra hösten.
Ljusljusljus. Så vackert.  Mötte upp med Edit, vandrade lite runt i stan, lyssnade på musik i rewell och drack glögg/kakao och mös i Saluhallen.
Welcome, Christmas. I´m ready!

17.11.12

what´s wrong? Går inte överhuvudtaget att ladda upp bilder på blogg.se, sen mittiallt går det, och sen inte alls igen. Kanske bloggen vill lägga nån spärr på mig "endast ett blogginlägg per vecka" eller nåt.. Men hur som haver. life´s still good! Jag har varit dagistant denna vecka och nu njuter jag av helg som vanligt folk. Ikväll blir det festmiddag. och imorgon julöppning -christmas is coooming to town.. Så, sköön helg på er!

Like a mighty storm, stir within my soul

 
 

LÖRDAGKVÄLL.

Lördagen var ingen vanlig dag, för det var Josefins 20årsdag! På kvällen blev det fest, med bowling, gott att äta, pingis, bordfotboll och fjantteri med dessa härliga vänner.
Stort Grattis än en gång kära syster! ♥
 

Fathers´s Day!

Firat världens bästa pappa, faffa & moffa idag! ♥
Hemma i Kvevlax blev det sång på säng,faffa o fammo på besök och en riktig festbrunch!
 
 

Brottningsmatch och fredagsmys.

Kurrar i magen. doftar pizza från ugnen. trött i armarna och glad i hjärtat.
Andra dagen i rad denna vecka jag fått äran att vikariera i sundom skola. Morris, skolan och eftis. Det blir långa dagar, men destu roligare. Då man får känna sig behövd, uppskattad och får brottas med de tuffaste killarna i ettan. Idag blev vi dessutom bjudna på prinsesstårta i lärarrummet.
Sen hade vi inspirationsträff med några ledare i kyrkan. "Impossible is were Jesus begins" -Christine Cane

Nu har jag tagit fredag. och det blir som sagt pizza, glögg och en bra film med familjen.
Skön helg på er allihopa!
 
Bilden får stå för känslan jag hade i morse. Längtan efter sommaren, bara ben och såpbubblor. Istället blev det utebyxor, yllesockor och stjärtvärme i bilen...

November 6th

Såhär vacker är det i Kvevlax idag. Jag tog paus från allt gällande planering och fundering och gick ut och andades in den dimmiga luften. Tänk att dimma kan vara så vacker! Breathtaking.
 

You grow from the inside

 
Tack för denhär dagen, Godnatt!

Saturdaynight.

Igår -lördagkväll var vi nostalgiska, och bjudna över till Ljungvägen 23. Vilken otroligt härlig kväll, med så mycket gott att äta (maxmochoko kaka!!), flippade lekar runt bordet, tichu, bröllop-på-film och försöket till se en bra film senare mot natten blev mindre lyckat, men destu mer skratt... Det kan inte annat än bli flippat då familjerna Nordgren & Streng kommer samman.

You are not alone in this.

LYCKA är att ha underbara vänner, som dessa tre t.ex. Vet inte vad jag skulle göra utan dem.

Theme:SUPERHERO

Galen kväll igår. Snygga outfits, spiderman-tårta, dubstep, Mission "Rädda Vasa", bra musik och bra predikan av Anders. Nöjd och glad, och efter en skön dag hemma, drar vi oss 200m ner för att ha fest med Nordgrens hela kvällen. Väldigt bra så! Skön helg på er!

Och så var det inte Oktober längre.

Har fyndat på loppis, ätit MarcoPolos pizza, blivit allmänbildad i Quiz, vaknat bredvid en fin vän, druckit glögg och kollat GilmoreGirls hela morgonen, njutit av sista oktober-solen, lunchat på Academill, haft photoshoot med Neonsystrarna&co, frusit tårna av mig, druckit godaste varmachokladen, träffat mina underbara life-tjejer och sytt Superhero-outfit. Och nu är det November!

RSS 2.0