FÄBODAHELG & JAKOBSTADSDAGAR

Och så var den riktiga sommarvärmen tillbaka för en stund! Onsdagkväll drog jag och Ella iväg till Fäboda. På torsdag kom resten av shacket. 
Vi stekte på stranden, simmade, spelade natt-volleyboll, morgon-myste, spelade Kimble extended edition, ordnade till en riktig grillfest och hängde förstås också en hel del inne i Jeppis på Jakobstadsdagarna, lyssnade på Petter på AfterEight, Linnéa &co på torget och en hel massa andra konserter, och träffade mycket folk.
 
Måst nog bara säga att det var en väldigt lyckad helg!! Fäboda har alltid varit, är, och kommer förbli mitt sommarparadis. Fick äran att tillbringa tid med så många fantastiska människor, och så är Jeppisdagarna ett väldigt lyckat koncept!
 

Y-O-U-T-H-C-A-M-P.

Förra veckan hade jag äran att få hoppa in som ledare på Kombi-tonårslägret på Vassor. 
Drog musik och foto-workshoppar, sprang i skogen, bastade och flippade med de övriga. Vad är sommaren utan ett läger på Vassor lägergård!
 

FROM ONE DESTINATION TO ANOTHER.

 The journey of a thousand miles begins with one step. //Lao Tzu 
 

MARIE-LOUISE & OSKAR

 
Dessa underbart vackra människor sade Ja till varandra förra lördagen13.07 ♥

BETWEEN THESE WALLS.

 
 
 
 

W E D D I N G - 1 3 . 0 7 . 1 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några bilder från det underbart vackra bröllopet i lördags! Marie-Louise och Oskar fick varandra. Och vi hade en härlig fest med good mat, roliga program, snygga människor, fin dans, och crazy efterfest! Vilket bröllop!

HEEEEMMMAA!

landade hemma på bakgården i kvevlax. homesweethome. 
kunde ha fortsätt ett bra tag till -backpack-livet passade mig som handen i handsken.
But back to reality. Fattar inte att denna månad varit påriktigt. som att vakna ur en dröm och minnas varenda liten detalj. 
Nu behövs tid för att bara processa allt. få berätta alla historier, kolla igenom bilder, skratta, gråta, sova, minnas, sakna och glädjas. 
 
Nu väntar mammas mat. solen skiner. 4/5 är hemma och jag mår bra. mm, mammas mat -det har jag saknat. 
 
 

RSS 2.0