Farväl 2012.

Dags att lämna detta år och börja på ett nytt. Skall försöka få ihop ett sammandrag av året, så fort uppladdningen av bilder vill samarbeta med mig igen. Men innan året är slut blir det en riktig fesltig nyårfest ikväll, det blir grejer det hörni vänner. Jag har spontan köpt en knall orange klänning och i´m ready to parteeey! GOTT NYTT ÅR PÅ ER!! Tack för allt detta år, glad för det som varit, glad att det är över.

Julen del 1.

(nu när ja äntligen kan ladda upp några bilder)
One week ago, fredagen och julafton no:1, med mamma. Julgranspyntning, julmat och fixas och en crazy kväll med The Family.

MERRY CHRISTMAS!

Julen i full gång. Och för oss en väldigt annorlunda jul då mamma befinner sig halva jordklotet borta.
Hade iallafall en väldigt lyckad julafton igår, med sång&musik uppträdande för sådana som inte har någon att fira jul med, julmat och senare KalleAnkas jul. Själva julaftonskvällen tillbringade vi hos fammo&faffa på skolhusgatan. Med proppmätta magar, julklappar, mycket skratt och glögg.
Jo, julen den är fin. Hoppas ni får njuta riktigt ordentligt av juldagarna!
Varma kramar till er!

Tjugoandradecember

Den värsta julstressen över nu. Alla julklappar inhandlade och nu är det dags att väva igång tomteverkstaden här hemma. Igår var en riktig effektiv-juldag på stan, åh vad det kändes som i en film. Jag och brorsorna körde in till stan, splittar på oss -handlar julklappar, jag kör också några photoshoot däremellan, vi samlas pånytt och dricker kaffe och på hemvägen far vi och handlar till prisma och köper julgran av den lokala granförsäljaren. Sen hem och pyntar granen till ljudet av julmusik och mamma i köket. Äter julmat, firar julafton nr.1, spelar spel och har avskedsfest för mamma som åker till Indien över jul. Idag blir det som sagt tomteverkstad, presenter, kort, hushållssysslor och hemlisar. Nu har julstämmningen kommit!

Uprising Christmas.

Vill dela några bilder med er från förra fredagens stora happening. Otroligt bra kväll blev det. och jag är så stolt över alla som varit med och jobbat för att göra detta möjligt. Tack!

Daniela dagen.

11 November, dagen då man får fira att man har ett sånt fint namn. Brukar nog inte fira namnsdagar och ser inte riktigt pointen i att fira namn. Men då man tidigt på morgonen får grattis hälsningar av sin farfars bror, och senare choklad, är det kanske inte så dumt sist och slutligen.. Så, stort Grattis alla ni med det fina namnet! Annars då? har jobbat i sundom idag, sprungit och förberett julfest och hunnit gymma ordentligt, och sånt.

Helgen som var.

Som sagt, det var myskväll, festmiddag hos Söderlunds, Övismusikal, pepparkaksbak, filmning och välgörenhetskonsert för GodJulVasa mee Rombergs.
 
Ibland (läs Alltid) blir jag bara sådär "ååååh" "suuck så vackert" då man kör längs åkrarna och solen håller på att gå ner och lyser genom dimman. Så var det idag. Och då blir jag bara "fkdskjfKSJF!!" då jag har brottom och inte hinner stanna och fota. Next time, next time!

Andra Advent.

Dags att fylla blogg-tomrummen med lite text. Blogg.se vill inte alls samarbeta då det handlar om bilder. Ni får ursäkta. Andra advent redan och det känns bara woot. Tiden rullar så snabbt nu. hjälp. så mycket på gång, samtidigt som det viktigaste står still. I helgen har jag hunnit fira vårt land som fyllt 95 år, beundrat Övis musikal, julstädat, varit på italiensk festmiddag, gjort en massa kreativt -övat, sjungit, filmat. Och idag varit på välgörenhetskonsert och fått lyssnat till Rombergs. mm. Bilder kommer seenare. Ny vecka imorgon, och så mycket att se framemot, och spänna sig över. Later!

Kalla onsdag.

För mig som suttit inne och försökt krya på dej, konstant i några dygn nu, fick känna jag på kölden ordentligt idag. Vintern försökte få mig att åldras snabbare, men nejdå. Värmen vinner över kölden och mitt hår fick bli brunt igen så fort jag kom in igen.
 
Annars har jag planerat (om ja säger planera ljuger jag ju, men jag mena mer Fundera på) framtiden och så. de stora frågorna.
Jagat julklappar på stan-utan större resultat.
Planerat the awsome Uprising Christmas.
Och annat trevligt.
Skön kväll på er!

JULKALENDER

Ville bara tipsa er om en bra julkalender ni kan följa med i väntan på jul. ;) Lär känna en ny person, varje dag fram till jul. Neonsystrarna.papper.fi
 

Pepparkakor och Första Advent.

Jo, igår då, lördag satte vi igång julstämningen på riktigt!  Buble´, Ljungblhad och co: gjorde oss sällskap. (bevis på att vi faktist bakade pepparkakor.)
 
Idag har vi firat första advent och tändt det första ljuset. Var en sväng till kyrkan, och på fest för födelsedagsbarnet, Utan födelsedagsbarnet. Blev trots allt en braa kväll!
 

GLAD LILLA JUL!

Dagen till ära har det julpyntats lite (julstjärnan i mitt fönster kom faktist upp för två dagar sen.) och jag och J har fyllt huset med julmusik och pepparkaksbak, Huga!
Nu väntar vi hem resten av familjen på middag.
Hoppas ni har en skön helg och njuter. Glad lilla jul på er!

Teleporterat direkt från värmen.


Fick några foton teleporterat med värme direkt från Tanzania igår. (tack Whatsapp)
Vad är nu bättre än det, mitt i all kyla. (som i och för sig nog är väldigt mysig)
Den första bilden är en tavla jag gjorde som julklapp och gav till en vän förra julen innan vi for hem till Finland. (metod: svart tuschpenna på träplanka)
Andra bilden är ett nybyggt hostel som de höll på att bygga medan vi var där -och nu är klart. Och vägen upp längs Meru berget.
 

RSS 2.0