These days.

Hej, jo jag lever. Livet har en tendens att gå ganska snabbt då man är fullt arbetande kvinna, stiger upp klockan 06, dricker mycket kaffe och försöker orka leva och få saker gjort resten av dagen. Vet inte vaför dagarna känns så korta. Kanske för att det är mycket på gång nu. Jag vill så mycket men får så lite gjort. eller gjort får jag nog, men sakta sakta går det. och tiden går så snabbt, gaahrr.
Jo, ville bara nu bara uppdatera lite. Bilder och sånt kommer då jag hinner. Lever faktist ganska mycket här emellan så det finns många fina stunder fångade på bild.
Imorgon är det förts mars redan. wooot. Och EC13 startar om exakt en månad. Gaalet kul!

Ha en skön fredag, och helg, det skall jag försöka ha! Sköt om er!
Och som en klok vän till mig citerade idag: "Live in the present, and make it beautiful!"

Peace!

Don´t be afraid to fail.


H E L G E N.

 
Jo, i helgen tågade vi ner till H:fors och firade Mommo som fyllt 80år ung. Delikat pakistansk middag, rörande tal, fina diskussioner, fina sånger och ett heldygn med bästa kusinerna. 
Är så tacksam för dessa människor i mitt liv. Mommo & moffa -äventyrarna, morbröderna med fruar, Victor, Ellen och förstoss min familj. De ger mig så mycket glädje och är så mycket att se upp till!
Relationer, äventyr, missionsliv, uteliv, pakistan, kärleksförklaringar, the hills are alive, fyrastämmig sång, movienight, flipp, morgonpanncakes...
Tack! ♥
 
(Mangojuicen som var början på hela festen slutade i min klänning. Klänningen var vackert dekorerad av gul mangofärg resten av kvällen)

Fem frågor.

Fick en Award av Nicolina, och skall nu svara på fem stycken frågor. So here you go! 
 
1. Om du fick välja något som du skulle bli tvungen att äta resten av ditt liv, vad skulle det vara?
    Nåå, vatten igentligen, men det är ju inte mat. Maträtt skulle nog vara ris och kyckling. annars mango, choklad      och glass hehe.
2. Vad är lycka för dej?
    Familjen, vännerna, Jesus. Tron, Hopp och Kärleken.
3. Vilken egenskap hos dej själv tycker du bäst om?
    min dåliga humor som ingen annan tyks förstå hahah. Kanske omtänksamhet. äh, vad svårt.. 
4. Om man vill göra dej extra glad, vad ska man då göra?
    ta mig på äventyr -Jaa!, skriva fina lappar, överraska mig, ge mig tid och tjäärlek
5. Vad skulle du göra om du bara hade 24 timmar kvar att leva?
    hoppa fallskärm, äta chocklaaa, dansa, sjunga och kramas me de nära och kära så länge jag bara kan!
 
 
 
Hoppas er vecka har börjat bra, och fortsätter ännu bättre! 

Heart-day!

Vill bara rikta ett Stort TACK till alla er mina älskade vänner ♥ Ni betyder så mycket för mig! Dagar som denna blir man påmind om det lit extra. Hoppas ni alla haft en underbar dag på nått sätt. Krama om era nära oh kära lite extra, för de är de värda!

 
Idag har vi haft maskerad på jobbet och alla barn har kommit springandes till mig och viljat att jag skall skydda oh rädda dem (jag var altså superDaniela, woo) hade bakat cupcakes och hade lite vändags/maskerad fest med en annan avdelning. Det var en väldigt lykad dag så långt. Sen mot kvällen fick jag umgås med några av de alldra bästa. Jag får sluta inbilla mig om att min drömprins ännu skall koma ridandes till mig innan kvällen är slut. Det får vara bra såhär n. Godnatt! ♥

Homemade pizza, old-new casette & crazy friends.


Ny vecka.

Ursäkta för oaktiviteten här på bloggen. Har haft en skön helg, många trevliga fester ha ja hunnit med.  och nu tar vi nya tag och börjar en ny vecka.
Hoppas ni får en bra vecka på alla sätt!
'

You are everything good, you are everything beautiful.

Vill dela med mig en bit av nyårskeikkan vi hade, jag och mina awsome bröder. Här är en av låtarna, Brother Moon av Gungor.
 
 

I choose happiness.

 

Första Februari.

Kan ju för ovanlighetensskull berätta vad jag gjorde, igår, första Februari, en soolig underbar dag.
Fixade undan några layoutjobb redan från morgonen. drog mig ut på en springtur -med solen och peppande musik i lurarna. Åkte in till stan, handlade t-skjortor för nästan 90euro, fikade på Sweetvaasa med bror och vänner -what a sweet place! sen hade vi ledarsamling i kyrkan och peppade inför EC13! Hängde hos Fia en stund, kaffe och rawballs och drog sedan hem och kollade Good Will Hunting med the Family! Great day!
 
Idag har vi haft en skön familjedag, äventyrat i skogen, druckit varm kako, ätiti tacos och haft de allmänt skönt. Ikväll blir det att knyta på sig skrinnskorna för första gången iår, Äntligen! och myskväll med brudarna.
 
Ha en skön kväll och fortsatt helg ni! :)
 

RSS 2.0